Veselă din porțelan (88)

Set complet de cină (25)

Seturi 99.99 lei (36)

Seturi 149.99 lei (36)

Veselă Premium (466)

Pahare din sticlă

Pahare din ceramică (23)

Farfurii (534)

Tacâmuri (6)

Pentru cei dragi (6)

Decorațiuni (66)

Boluri (114)

Cești (338)

„Fii fidel propriului tău gust, pentru că nimic din ceea ce îți place cu adevărat nu este vreodată demodat” – Billy Baldwin


DE CE DECOR IBERIC?

Încă de când eram mică, am fost fascinată de lumea culinară. Am crescut într-o casă în care miroasea mereu a copturi delicioase și cina se servea într-un cadru elegant, cu o masă frumos aranjată. Mama mea a fost cea care m-a învățat că o masă bine pregătită și prezentată cu dragoste poate aduce bucurie și apropie oamenii.

Pe măsură ce am crescut, pasiunea mea pentru gătit și pentru decorarea mesei s-a amplificat. Am căutat mereu noi rețete și metode de a face ca fiecare masă să fie o experiență de neuitat pentru cei dragi. Mi-am dat seama că nu sunt singura pasionată de acest domeniu și că sunt mulți oameni care caută inspirație și produse de calitate pentru a-și face căminul mai primitor.

Am decis să îmi transform pasiunea într-un proiect concret, creând un magazin online de ustensile de bucătărie, decor, servit masa și gătit. Alegerea unui nume a fost o provocare, dar am vrut ca acesta să reflecte esența brandului meu – o combinație de tradiție, eleganță și modernitate. Și astfel a luat naștere Decoriberic.ro.

Numele Decoriberic.ro vine de la “decor” și “iberic”. “Decor” reprezintă aspectul estetic, pasiunea mea pentru design și dorința de a crea un ambient armonios în fiecare casă. “Iberic” face referire la Peninsula Iberică, locul unde am descoperit o cultură bogată și o gastronomie extraordinară, care m-au inspirat să combin elemente tradiționale cu cele moderne în servirea și decorarea mesei.

Decoriberic.ro este locul în care vreau să aduc oamenilor inspirație și produse de calitate pentru a transforma momentele petrecute la masă în amintiri de neprețuit. Fiecare produs este ales cu grijă și iubire, pentru a completa experiența culinară și a face ca fiecare masă să fie specială. Prin această afacere, sper să împărtășesc cu alții pasiunea mea pentru gătit, decorare și servirea mesei într-un mod plin de eleganță și căldură.